Verzendzakken Coex

Brievenbus post wordt met de dag populairder. Daarom zijn de verzendzakken voor ideaal. Wanneer uw pakket aan de afmetingen van de brievenbus voldoet, dan zijn de verzendzakken ideaal om te gebruiken. Hierdoor bespaart u verzendkosten en hoeft de klant niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Uiteraard zijn de ook te gebruiken als pakketpost. Door dat de LDPE verzendzakken zeer flexibel zijn, scheuren ze niet en blijven uw product beschermd tegen o.a. vocht en vuil. 
De zakken zijn voorzien van een sealstrip. Deze plakstrip zorgt ervoor dat de zak ook echt dicht is. De zak moet worden opgebroken, dit verzekerd de ontvanger ervan dat ze zak tussendoor niet open is gemaakt door ongewenste personen. Door de witte kleur en zwarte binnenkant verstuurd u uw producten ook veilig, doordat de inhoud van buitenaf niet te zien is en daardoor minder kans op frauduleuze handelingen.

De meest voorkomende producten die worden verzonden met deze plastic verzendzakken zijn, kleding, kleine doosjes, schoenen, kabeltjes, adapters. 
Tevens lenen de zakken zeg goed voor het beplakken van verzendetiketten en tape.

Wij hebben de 3 meest verkochte zakken op voorraad.

Bestelling voor 15.00 uur verzenden wij nog de zelfde dag.

Verzendzakken met logo bedrukken l G&F Verpakkingen

 

 

Standaard leveren wij witte verzendzakken. Naar wens zijn deze ook te bedrukken in eigen kleur, ontwerp of logo. Neem contact met ons op voor uw wensen en wij werken het ontwerp uit! 

 

 Meer informatie nodig over onze verzendzakken schroom niet contact met ons op te nemen: info@gfverpakkingen.nl