Welkom bij onze webshop Lees meer

Onze nieuwste producten! Bestel nu

Brievenbusdozen

Brievenbusdozen van G&F Verpakkingen

Onze unieke reeks platte brievenbusdozen zijn sterk genoeg om delicate of kleine producten bij de post te beschermen en vereisen geen tape of lijm. Brievenbusdozen passen door de brievenbus, waardoor je bespaart op de verzendkosten. De duurzame platte brievenbusdozen zijn ideaal voor voorwerpen die minder dan 28 mm dik zijn en bestand zijn tegen stoten en schaven tijdens het transport. Voor extra gemak zijn onze reeks kleine en grote platte postdozen ook gemakkelijk te stapelen en eenvoudig in elkaar te zetten. Met de zelfsluitende pad of strip zijn ze ook snel vast te maken, terwijl extra tape overbodig is. 

Als je langere voorwerpen wilt verzenden, zoals opgerolde producten of lange onderdelen, dan is het kopen van verzendkokers de ideale verpakkingsoplossing. Voor je dagelijkse post zijn onze golfkarton brievenbusdozen voor eenmalig gebruik een prima keuze, want je sluit ze veilig af met de zelfklevende strip. Of als je de klanttevredenheid wilt verhogen, zijn onze premium brievenbusdozen gemakkelijk te openen en weer te sluiten, wat ze perfect maakt voor langdurige opslag.

Voordelig brievenbusdoos verzenden

Een brievenbusdoos is uitermate geschikt voor kleine producten die door de brievenbus passen. Onze brievenbusdozen zijn stevig waardoor jouw producten veilig verzonden worden. Door te kiezen voor een brievenbusdoos bespaar je bovendien op de verzendkosten. Daarnaast hoeft de ontvanger ook niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. G&F Verpakkingen levert de brievenbusdozen uit voorraad., dus je hebt ze snel in huis. Brievenbusdozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de juiste doos kunt kiezen die bij je post- en verpakkingsbehoeften past. 

De meest gangbare maten zijn A6 - A5 - A4 - A4+, waarbij de brievenbusdozen A4 er net bovenuit springen. Op zoek naar een basis verpakkingsmateriaal? Dan klaren onze platte bruine brievenbusdoosjes betrouwbaar de klus, zodat je producten veilig van A naar B komen. Zoek je een meer professionele en strakke afwerking, dan zijn onze platte witte brievenbusdozen een perfect alternatief en ook perfect om je logo of een afbeelding op te laten drukken. Een brievenbusdoos bedrukken behoort namelijk ook tot de mogelijkheden, vraag ons naar de opties.

Goedkope brievenbus doosjes kopen

Brievenbus doosjes kopen doe je snel een eenvoudig online bij de groothandel verpakkingsmateriaal G&F Verpakking. De brievenbus doosjes zijn allen gemaakt van golfkarton, wat een veilige en stevige verpakking garandeert. Om je producten eventueel extra te beschermen in het brievenbus doosje kan je het artikel (of artikelen) extra verpakken met bubbeltjesfolie of opvullen met opvulchips, welk ook in onze online webshop te bestellen zijn. 

De goedkope brievenbus doosjes worden ongevouwen bij je afgeleverd. Dit heeft als voordeel dat ze weinig opslagruimte in beslag nemen. Zodra je een kartonnen brievenbus doosje nodig hebt, kan je deze eenvoudig middels de vouwlijnen in elkaar zetten. Met behulp van de handige klep aan de bovenkant sluit je de brievenbusdozen snel en veilig af.

Verpakkingsmateriaal kopen bij G&F Verpakkingen

Verpakkingsmateriaal kopen doe je bij G&F Verpakkingen. Vanwege onze brede assortiment verpakkingsmaterialen verzend je jouw webshop artikelen eenvoudig en professioneel aan je klanten. G&F Verpakkingen heeft dan ook alle soorten verpakkingsmateriaal om pakketten, enveloppen en brievenbusdozen op de juiste manier te verzenden, zodat de inhoud van de pakketjes onderweg veilig en goed beschermd zijn. Denk hierbij aan autolockdozen, postdozen, brievenbusdozen en luchtkussen enveloppen

Ook voor extra bescherming tijdens de verzending vind je een verscheidenheid aan verpakkingsmateriaal, waaronder noppenfolie, wikkelfolie, opvulchips, opvulpapier en het populaire natronkraft papier. Deze kan je voor alle dozen gebruiken, ook voor extra protectie in de brievenbusdozen. 

Voor het dichtmaken van de brievenbusdozen en verzenddozen gebruik je een van de vele verpakkingstapes. Verpakkingstape is een belangrijk onderdeel voor het inpakken en verzenden van kartonnen dozen. Net zoals de etikettering ook essentieel. Gebruik hiervoor de handige paklijst enveloppen en waarschuwingsetiketten voor verzending van breekbare producten. Bekijk onze selectie dozen, enveloppen, verpakkingstape en opvulmateriaal. Verpakkingsmateriaal en verzenddozen kopen doe je bij de betrouwbare groothandel verpakkingsmateriaal G&F Verpakkingen.