Verzendzakken

Verzendzakken

Verzendzakken voor webshops

Verzendzakken zijn er in vele soorten en afmetingen en zijn enorm handig voor gebruik bij webshops. Dit verzendmateriaal is namelijk licht in gewicht en gemaakt van sterk materiaal waardoor scheuren in dit verpakkingsmateriaal vrijwel niet voorkomt. De verzendzakken zijn bij G&F Verpakkingen in diverse maten verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs. 

De witte plastic verzendzakken worden ook wel CoEx verzendzakken, mailingbags of koerierszakken genoemd. Welke naam je er ook aan geeft, deze ondoorzichtige zakken lezen zich uitstekend om lichte producten in te versturen. Ze hebben een permanente plakstip waardoor deze goed sluit. Ook kan je er gemakkelijk een verzendetiket op plakken.

Stevige verzendzakken kleding

Heb je een online kledingwinkel? Dan wil je niet zonder onze stevige verzendzakken kleding. Doordat de verzend zakken onscheurbaar en waterafstotend zijn door het stevige materiaal, ben je als webshop verzekerd dat jouw pakket veilig bij de klant aankomt. Tevens is het product licht van gewicht en past het ook vaak door de brievenbus. Beide factoren besparen je geld op de verzendkosten. Eventueel kan je een verzenzak ook combineren met een brievenbusdoos voor een nog betere bescherming onderweg. 

De verzendzakken kleding hebben een zelfklevende plakstrip, zodat extra verpakkingstape overbodig is. Om de plastic zak te openen dien je deze kapot te maken, bijvoorbeeld door deze met de schaar open te knippen. Dit komt de veiligheid tegen diefstal ten goede. Bovendien kan je op de plastic zak een etiket plakken met de adresgegevens van je klant. Naast al deze voordelen neemt dit verpakkingsmateriaal weinig ruimte in voor opslag, waardoor je als webshop bespaart op de magazijnkosten.

Verzendzakken bedrukken met logo

CoEx verzendzakken bedrukken behoort ook tot de mogelijkheid bij G&F Verpakkingen. Wil je bijvoorbeeld verzendzakken met logo of met een print, laat het ons weten. Door de zakken te bedrukken maak je van jouw verzendmateriaal gelijk een marketingtool. CoEx verzendzakken met logo zijn heel herkenbaar voor jouw klanten. Zodra jouw klant het pakketje ontvangt en jouw logo of beeld ziet, weet hij of zij dat het van jou afkomstig is. Je verhoogt hiermee je naamsbekendheid. 

Op maat bedrukte zakken zijn een economische manier om je e-commerce artikelen te verzenden. Elk project met een aangepaste verpakking is uniek, en zo ook onze prijzen. Vraag nu een offerte aan en onze verpakkingsspecialisten beginnen te werken aan de verzendzakken met print voor jouw aangepaste project. Naast verzendzakken bedrukken kan je bij G&F Verpakkingen ook terecht voor verpakkingsmateriaal bedrukken met logo of beeld. Zoals onze brievenbusdoosjes en postdozen.

Verminder milieu-impact van het verpakkingsmateriaal

E-commerce is in de loop der jaren exponentieel toegenomen en daarmee is ook de milieu-impact van verpakkingsmateriaal toegenomen. Verpakkingsmateriaal met hun bijbehorende vulmateriaal nemen veel ruimte in, kosten meer om te verzenden en zijn meer verspillend dan verzend zakken. Voor artikelen die geen verzenddoos nodig hebben zijn onze papieren of plastic zakken een geweldig milieuvriendelijk alternatief.

Duurzame verzendzakken kopen

De duurzame verzendzakken zijn gemaakt van gerecycleerd papier of plastic, en sommige zijn herbruikbaar. Enkele van de meest milieuvriendelijke papieren zakken zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal en zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar. De papieren verzendzakken van G&F Verpakkingen dragen het FSC keurmerk, we noemen deze Do Good Bag.

Weinig opslagruimte

De plastic zakken nemen ook minder opslagruimte in je magazijn of faciliteit in en stellen je in staat je verzendprocedures te stroomlijnen en te optimaliseren. Je kunt je zorgen over het milieu en je behoeften bespreken met een van onze verpakkingsadviseurs om er zeker van te zijn dat je jouw milieu-impact zo veel mogelijk minimaliseert. 

Bij G&F Verpakkingen kan je terecht voor alles soorten verpakkingsmaterialen, zoals autolockdozen, brievenbusdozen, paklijst enveloppen en luchtkussen enveloppen. Kijk voor het opvulmateriaal naar ons noppenfolie, opvulpapier, natronkraft of opvulchips.