Welkom bij onze webshop Lees meer

Onze nieuwste producten! Bestel nu

Over ons

G&F Verpakkingen over ons

Verpakkingsmateriaal webshop

Verpakkingsmateriaal webshop kopen doe je bij G&F Verpakkingen, jouw webshop voor kartonnen dozen, brievenbusdoos, wikkelfolie, noppenfolie, etiketten, enveloppen en meer. G&F Verpakkingen heeft alle soorten verpakkingsmaterialen in haar assortiment, wat jij nodig hebt om de pakketten op een zorgvuldige en duurzame wijze te verzenden naar je klanten. Verpakkingsmaterialen kopen doe je eenvoudig bij de verpakkingsmateriaal webshop van G&F Verpakkingen. Zowel webshops, bedrijven als particulieren kunnen bij G&F Verpakkingen de verschillende soorten verpakkingsmaterialen online kopen. G&F Verpakkingen heeft een zeer breed assortiment van verzenddozen, verzendzakken en gripzakken tot beschermende materialen als opvulchips, natronkraft en opvulpapier. Goedkoop verpakkingsmateriaal kopen doe je eenvoudig online bij G&F Verpakkingen.

Verzenddozen kopen

Verzenddozen kopen doe je bij G&F Verpakkingen. Een verzenddoos is het meest gebruikte artikel om veilig producten en goederen mee te verzenden. G&F Verpakkingen biedt een grote verscheidenheid aan kartonnen verzenddozen, zoals de golfkartonnen dozen welke gemaakt zijn van gegolfd papier of karton. Gebruik een kartonnen doos om voorwerpen zoals levensmiddelen, kleding en speelgoed in te verpakken, op te slaan en te vervoeren. Brievenbusdozen zijn zeer geschikt voor kleine producten die door de brievenbus passen. Kartonnen verzenddozen zijn licht van gewicht, dus je kunt ze gebruiken voor je volgende zending zonder je zorgen te maken over verhoogde verzendkosten. Gebruik verzend- en verpakkingstape, zelfsluitende labels of beide om de dozen goed af te sluiten. Voor opvulling in de doos kun je plastic noppenfolie gebruiken of een biologisch afbreekbare wikkel.

Soorten enveloppen

Enveloppen zijn een eerste levensbehoefte voor ieder kantoor en webshop. Leg een voorraad aan van allerlei soorten enveloppen, zodat je klaar bent om elke soort correspondentie te posten. G&F Verpakkingen heeft een enorme keuze aan enveloppen voor elke situatie. Er zijn veel verschillende soorten enveloppen bij G&F Verpakkingen verkrijgbaar met unieke ontwerpen die voor allerlei doeleinden bestemd zijn. Koop enveloppen die groot, klein, zelfsluitend, gegumd, neutraal, kleurrijk en meer zijn voor al je behoeften en voorkeuren. Zelfsluitende enveloppen zijn handig en gemakkelijk te gebruiken. Veel ervan hebben een afpelbare kleefstrip die het gebruik van verzend- en inpakplakband overbodig maakt. Luchtkussen enveloppen zijn voorzien van gewatteerd materiaal om ervoor te zorgen dat elke bubbel envelop veilig op zijn bestemming aankomt.