Welkom bij onze webshop Lees meer

Onze nieuwste producten! Bestel nu

De Kracht van Bedrukte Tape: Van Merkidentiteit tot Onvergetelijke Verpakkingservaringen

Bedrukte tape met logo en merknaam op witte achtergrond

Glenn van Driel |

Of het nu gaat om het verpakken van pakketten voor verzending of het toevoegen van een professionele uitstraling aan uw productverpakking, bedrukte tape is een veelzijdige en effectieve optie. In deze blog duiken we dieper in op de wereld van bedrukte tape, van de voordelen ervan tot de verschillende toepassingen en ontwerpmogelijkheden.

Waarom bedrukte tape?

Bedrukte tape biedt tal van voordelen voor zowel bedrijven als particulieren. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om bedrukte tape te gebruiken:

 1. Merkherkenning: Met bedrukte tape kunt u uw merknaam, logo of slogan prominent weergeven, waardoor uw pakketten direct herkenbaar zijn bij uw klanten.

 2. Professionele uitstraling: Het gebruik van bedrukte tape geeft uw verzend- en product verpakkingen een professionele uitstraling, wat het imago van uw merk versterkt.

 3. Beveiliging: Bedrukte tape kan ook dienen als een extra beveiliging laag voor uw pakketten, omdat het duidelijk laat zien of een pakket is geopend of gemanipuleerd tijdens het transport.

 4. Promotionele mogelijkheden: Naast het weergeven van uw merknaam kan bedrukte tape ook worden gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals het adverteren van speciale aanbiedingen, website-URL's of sociale mediakanalen.

Toepassingen van bedrukte tape

De toepassingen van bedrukte tape zijn eindeloos. Hier zijn slechts enkele manieren waarop u bedrukte tape kunt gebruiken:

 1. Verzending en logistiek: Bedrukte tape is ideaal voor het verzegelen van dozen en pakketten die worden verzonden via koeriersdiensten of postbedrijven.

 2. Product verpakking: Gebruik bedrukte tape om uw product verpakkingen te verfraaien en uw merkidentiteit te versterken wanneer klanten hun aankopen ontvangen.

 3. Evenementen en beurzen: Bedrukte tape kan ook worden gebruikt als decoratie of branding materiaal tijdens evenementen, beurzen of promotionele activiteiten.

 4. Cadeauverpakking: Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw geschenkverpakkingen door bedrukte tape te gebruiken met feestelijke ontwerpen of gepersonaliseerde boodschappen.

Ontwerpmogelijkheden

Als het gaat om het ontwerpen van bedrukte tape, zijn de mogelijkheden eindeloos. Hier zijn enkele tips om uw bedrukte tape te laten opvallen:

 1. Eenvoudig en herkenbaar: Houd het ontwerp van uw bedrukte tape eenvoudig en gemakkelijk herkenbaar, met uw merknaam en logo duidelijk zichtbaar.

 2. Kleur en contrast: Gebruik kleuren die passen bij uw merkidentiteit en zorg voor voldoende contrast tussen de achtergrond en de tekst of afbeeldingen om de leesbaarheid te verbeteren.

 3. Creatieve afbeeldingen: Voeg creatieve afbeeldingen of patronen toe aan uw bedrukte tape om de aandacht van klanten te trekken en uw merk memorabel te maken.

 4. Informatie toevoegen: Overweeg om naast uw merknaam en logo ook nuttige informatie toe te voegen, zoals contactgegevens of instructies voor retourneren.

Of u nu een kleine online winkel of een groot bedrijf runt, bedrukte tape kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw verpakkingsstrategie. Met zijn vele voordelen en ontwerpmogelijkheden is bedrukte tape een krachtig instrument om uw merk te promoten en uw klanten een onvergetelijke unboxing-ervaring te bieden.

Blijf onze blog volgen voor meer tips, trends en inspiratie op het gebied van verpakkingen en branding! En vergeet niet om onze webshop te bezoeken voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige bedrukte tape-opties.